Fortfarande gråmulet och knas väder!!

Ja vädret har ju inte direkt blivit bättre det är kallt men i samma stund kvavt, uppehåll ena stunden medans i nästa stört regn ja man vet inte alls hur man ska klä sig. Men men det har ju ändå gjort att morfar kom upp och hjälpte oss att fixa till kakelugnen och dom andra eldstäderna för att vi ska kunna använda dom snart, för ja nog är väl hösten här snart tyvärr. Men dom har ju sagt att det ska bli varmare några dagar snart igen, men man får väl se hur det blir med den biten det är ju ofrånkommligt att hösten kommer med allt vad det innebär så är det ju bara.

Ja ha vad har hänt mer då? Ja inte mycket. Robin är inne i sin väldigt tråtsiga period just nu och man vill så gärna ge han en lavett eller nåt sånt liknande men man vet ju det att man dels inte får det och dels att det inte gör nån "nytta" utan gör ju saken bara värre så många gånger har man fått räknat till 10 och sen bara sagt nej Robin och så får man räkna till 10 igen för att inte bli helt tokig på hans trotts. Hur länge till ska detta hålla på? Jag hoppas att det kan bli en förbättring när han börjar på dagis igen, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till för det gör ju saken inte bättre av att Ronja har börjat krångla om kvällarna med ammníngen och blir helt hysterisk och jag tror inte att det är kolik utan antingen så har jag inte tillräckligt att ge henne just nu och det hoppas jag vänder annars så måste jag nog börja ge henne ersättning, men jag tycker att det är alldeles förtidigt med det så jag vill ge ammningen minst 2 månader innan jag börjar med nåt sånt. Det kan ju vara så att mjölken inte har kommit in på hennes spår ännu, så minst 1,5 månader till ska jag försöka att amma utan att ge henne nåt extra. Just nu så håller jag på och samlar upp överbliven mjölk ( jag använder uppsamlingsinlägg istället för vanliga ammningskupor för att ta tillvara på den mjölken som annars skulle hamna i ammningskuporna och gå förlorat.) Tanken är att jag ska kunna använda det till senare tillfälle för att kunna ge henne om det skulle visa sig att jag verkligen inte har tillräckligt med mat till henne som jag kan ge innan jag börjar med ersättning i så fall. Men jag hoppas att ammningen ska bli bra snart och att hon ska kunna bli nöjd varje gång hon ätit för just nu är det inte kul och jag känner mig så värdelös imellanåt att jag inte kan ge henne det hon behöver och jag vet att man ska slappna av och bara ta det lugnt men det är inte så lätt när man har en liten Robin som härjar som ett litet yrväder och inte kan vara lugn en ända stund och att höra Tomas och han bråka nästan hela dagarna för det känns som att dom inte gör så mycket annat just nu utan att bråka gör ju inte saken så värst mycket bättre. Men jag hoppas att det ger sig oxå snart, det är väl en period dom är i alla tre där jag är den ända utav dom som inte är det ;-)

Ne nu är jag trött och ska gå och sova snart, Ronja ligger i sin spjälsäng och jag hoppas att hon kan ligga där och sova hela natten men jag tror ju tyvärr inte att jag har den turen utan hon vill nog ha lite att äta framåt 2-3 nån gång kan jag tänka mig. Nå ja det får väl va hänt Robin däremot vägrade att sova i egen säng så just nu så ligger han hos Tomas och förhoppningsvis somnar han med snart så vi kan lyfta över han i sin säng, sen kanske man kan få några timmars sömn innan det är dags att få en unge hos sig..

Ne natti alla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0