Det säkra före det osäkra.

Ja visst är det bra att läkarna gör det när vi har varit med om det som vi har varit med om med Lukas, men så jättekul är det ju inte att ligga i 3 timmar och vänta på att få reda på att allt är ok och vi får åka hem. Anledningen till att vi fått åkt in fram och tillbaka till förlossningen är att lilla Ronjas hjärtljud går ner när jag får en värk och då har läkarna och BM blivit oroliga för att moderkakan inte ska fungera som den ska. Men efter dagens kurva och överläggande mellan olika läkare så har dom kommit fram till att det inte är nåt att oroa sig för, att det som händer är helt normalt och att det inte finns nån anledning att oroa sig. Men innan vår huvudläkare om man kan säga så om henne tog kontakt med överläkaren så diskuterade vi lite och kom fram till det att skulle det vara så att överläkaren tyckte att det inte var bra att Ronja var kvar i magen så hade det blivit tal om igångsättning men eftersom allt såg bra ut så får jag snällt vänta på att hon sätter igång detta själv. Och med tanke på att värkarna har bytt karaktär och blivit lite starkare och kommer nerifrån om man säger så och inte mitt på magen eller uppifrån så dröjer det nog kanske inte så himmla länge innan hon tittar ut, hoppas vi inte iaf.

Ne mer kan jag nog inte komma på mer idag att skriva, det har ju målats lite både innan vi åkte in och efter. När vi kom hem från Vrinnevi så åkte vi och hämtade ut ett paket till mig och sen åkte vi och köpte lite mat för att sen åka till mormor och morfar för att äta och för att sen Robin och Tomas och mormor skulle bada. Kan ju inte påstå att vi har en badkruka till son iaf, han är snarare farlig. Vi har skaffat en badring och armpuffar som vi trodde att han skulle vägra att ha på sig, men tvärt om han tar mer än gärna på sig dom och i går när vi var nere och badade så ville Robin "dyka" så vi tog av honom bara badringen och så hade han armpuffarna kvar och "dök" och vi trodde ju att han skulle bli jätterädd men det blev han inte utan han gick upp på stegen som vi har för att ta oss upp och hoppade därifrån rakt ut i vattnet. Och idag så fick han på sig armpuffarna och sen stack han och bara hoppade i så han är inte direkt rädd för vatten vår lilla badpojke

Ne nu kommer jag definitivt inte på mer att skriva så det får bli bra så här.

Ha de...

Kommentarer
Postat av: Moster

Naw lilla Robinbusen då. Moster får komma ut o bada lite med honom snart då. Värst va Ronja dröjer då. Har hon scenskräck tro? Kan inte fatta att jag snart blir moster igen. Känns rätt overkligt. :)

2008-07-25 @ 14:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0