En liten uppdatering..

Ja här kommer en liten uppdatering på vad som hänt sedan sist...

Jag blev ju sjuk i förra måndagen så jag har inte haft nån ork att blogga om än mindre tid att göra det. Veckan har flutit på bra med dagis, jobb och annat familjemys. Vi var iväg till Söderköping och Söderköpingsgästabud som vi aldrig varit på och det var kul... Hade gärna köpt en sån klänning i linne men dom kostar ju minst 1000:- och den plånboken hade vi inte med oss denna gången. vi gick omkring i Sörping och gluttade lite på olika stånd och till sist så köpte Tomas tre korvar, 2 st vildsvinskorvar och en renkorv. Robin ville vara riddare och rida på häst så vi letade upp vart ponnyridningen var och han fick rida en sväng (har bild på det men överföringen funkar inte i detta nu så jag lägger in lite bilder i nästa omgång) Sen så köpte vi en yxa till Robin och sen så åkte vi därifrån och in till Norrköping och köpte pizza och sen åkte vi hem och åt.

Under helgen har Ronja börjat gå lite granna till, hon klarar av att ställa sig upp nu utan att stödja sig mot nåt och sen så går hon bara och ramlar hon så reser hon sig och fortsätter att gå och hon tycker att det är jättekul att gå..

Det var allt för denna gången, ska snart till jobbet och pröva och se om rösten håller hela kvällen eller ej.

Ha det gott.

Vilken dag det blev:)

Ja den som sagt att denna dag skulle bli som det blev hade gärna fått förberätt oss på det ena och det andra:)

Vi firade ju Robins 4 års dag idag iom att han igentligen fyller på onsdag och jag jobbar kväll så tog vi det i dag istället. Jag hade fixat med tårta och fixat balongerna i går redan och så fixade jag dukningen idag och det sista som var kvar innan de första gästerna kom som var farmor och farfar (ni är ju inga gäster igentligen men ändå:) ) och så gick vi och vänta på att regnet skulle avta så mormor och morfar kunde komma upp för dom skulle, men regnet stod som spön i backen och dom kom inte. Så kommer nästa gäng efter ett tag som var morbror Christian och Maria och vi står och pratar lite med dom och rätt som det är så blir det svart i köket och Christian säger oj då och tänder lampan igen... Rätt som det är så blir det svar igen och denna gången var det inte Christians fel utan denna gången går strömmen... Shit och vi har inte bryggt kaffet ännu iom att inte mormor och morfar och moster Josefine och morbror Henrik har kommit ännu... Hur gör vi nu?? Jag ringer ner till mormor och morfar och kollar om det bara är här som strömmen har gått men det var svart hos dom oxå som "tur" var.. Ja ha hur och vad gör vi nu då??? Efter ett tag så kommer även mormor och morfar och moster och vi börjar att bli lite otåliga så pappa ringer Eon för att kolla om han kunde får reda på hur länge avbrottet skulle vara men kom bara till talsvar och kom inte så mycket längre... Jag går in på min dator som jag hade igång men dock inte så mycket batteri kvar i och kollar om det står nåt på Eons hemsida men det står inte mycket mer än att det är en störning på nätet. Jahopp inte mycke klokare så går i tillbaka till köket och bestämmer oss för att dra igång vedspisen i köket för att värma vatten och fixa kaffet på så sätt, så Tomas drar igång spisen och jag fixar kastruller och häller upp vatten. När väl spis är igång och vatten är lagom varmt så fixar vi kaffet genom att ta loss filter hållaren från kaffebryggaren och kaffekannan och häller lagom mycket vatten åt gången tills det blir lagom kaffe i kannan... Då har det gått ca 1 timma och 40 minuter när kaffet är klart. Vi sätter oss till bords och jag fixar fram tårta och cola för Robin att dricka och kommer in med tårtan och stora killen är så duktig och blåser ut ljusen. OCh när vi sen sitter och dricker kaffet, då kommer strömmen tillbaka och Tomas drar igång en kanna till med kaffe... Det är mysigt att bo på landet och det är tur att vi inte har ett helt nytt modert hus när man bor så här för blir det strömavbrott så är det bra att ha vedspis kan jag säga...

Kan säga att medan vi väntade på att vattnet skulle bli varmt så öppnade Robin sina paket och vad grejer han fick, ett par jobbarbyxor och t-shirt, ritbok med vattenfärg, sagocd, lego i två olika varianter ett pirat och ett med bil och hästtransport med tillhörande häst och gubbar, en bärgnigsbil och bil och så fick han en robot som han tjatat om så mycket från oss och så fick han ett kubpyssel och sen så fick han tre gånger på Busfabriken av farmor och farfar och så fick han ett par mysbyxor och en tröja med StarWars från oss. Hade en lagom nöjd kille här hemma kan jag säga:)

Sen när vi hade fikat och ätit tårta så åkte Christian och Maria hem för dom skulle äta mat och vi andra gick ner till Backstugan för att höra på när Robin spelade på sin nygamla trummor som han fått av farmor och farfar för länge sedan och som vi nu fått hem till oss.. Måste ju skryta lite men dessa trummor har trummisen i Liverpools dotter haft när hon var liten och den är till och med signerad av hela Liverpool bandet det ni... Så nu har jag skrutit lite om det oxå:)

Ne nu ska jag snart gå och göra mig iordning för natten.. Vi får se om jag uppdaterar med under veckan men jag kan inte lova nåt, men jag ska uppdatera lite mer iaf det hoppas jag iaf...


Men ha det gått alla glada... Natti..


Blir tokig!!

På folks om bor här ute... När man svänger in till Klinga så finns det ju en halvrondell där för en anledning och det är för att det ska undvikas olyckor, men idag var det nära att det blev en olycka för att folket som bor där nere på gården inte tyckte att det behövdes åkas in i halvrondellen och vänta 4 sekunder innan man kunde åka över gamla E4:an utan istället så svängde han direkt in på vägen och var nära på att krocka med mötande trafik på gamla E4:an... Och sen en annan sak, bor man ute på landet och vet att man ska gå ute vid vägen kvällstid när det är svart ute, ha då reflex eller åtminstonne en ficklampa och var definitivt inte svartklädd... Har varit nära på att köra på en och samma person två ggr nu för att han inte syns i mörkret...

Jag blir tokig.

Har precis duschat och ska snart göra mig iordning för jobbet, skriver kanske mer i morrn. Tiden räcker ju inte till för allt man vill göra just nu så ni får ja lite tålamod och uppdateringarna dröjer nån dag eller två:


Ha de gott.


RSS 2.0