Sen uppdatering.

Här kommer en liten sen uppdatering, har ju haft lite och göra så man har inte haft tid inte så mycket tid som man kanske vill ha iaf för att hinna uppdatera.

Ja vad har hänt då? Jo Ronja har ju kommit och ändrat vardagen lite för oss, men definitivt inte till det sämre utan till det bättre tycker jag. Hon har varit en ängel från första dag, men nu har hon börjat bli lite grinig och nu är det inte pga det varma vädret längre utan nu är det nåt annat. Tills idag så har hon bara vaknat max 3 ggr / natt och velat ha mat och sedan somnat om, men nu så har hon börjat att ta in så mycket intryck att hon har lite svårt att sova och då är det tur att storebror sover i sin säng för annars hade det nog kunnat bli ett rent helvete. Det som är bra är att han inte verkar bry sig om att hon gråter om nätterna så han kan sova vidare och det är bra. Som sagt så har hon varit jättesnäll om nätterna fram till i natt då hon tyckte att hon skulle vakna vid 2 och äta och sen sova till 4 för att sen vara vaken ca 1 timma, inte så kul att underhålla en liten tjeja när ens egna ögon står i kors men Tomas och jag delade på vakenheten och det funkade bra. Hoppas bara att hon kan gå tillbaka till sitt gamla jag igen snart och sova igenom nästan hela nätter igen, men man ska inte gnälla det finns dom som har kolikbarn och det har inte vi märkt av ännu inte vad vi vet iaf.

Vädret är ju inte så himmla kul och det var det ju inte igår heller så nåt måla har tyvärr inte blivit nåt av och det är tråkigt nu när det inte är så mycket kvar att måla, det är tur att Tomas är ledig denna och nästa vecka oxå så det kanske hinner bli klart innan han börjar att jobba igen. Vi får hoppas att det kan bli några soltimmar till denna och nästa vecka för det är inte kul att inte kunna vara ute utan att bli blöt. Just det vi har fått hem en liten pool till Robin från farmor och farfar som han kan bada i och det har han gjort nästan varje dag och det är ju inte så varmt vatten i den alla dagar men han badar ändå. Och Ronja badade sitt första bad i diskhon i går och det var väl inte så kul tyckte väl hon, men det gick och hon blev ren och luktar så gott nu. Efter att vi hade badat henne så tog vi oss en promenad ner till morbror och Maria nere vid Eken, dom hade byggt en profisorisk dusch som dom ska kunna använda när dom sover kvar och så och den var väl snygg :-/ men det som är viktigast är ju att den gör sitt syfte sen får den ju se ut hur den vill.

Ja som sagt regnet bara öser ner och man blir ju inte direkt på så bra hummör av det, men man får ta en bra film och slänga in i dvd:n och placera sig i soffan och bara slöa för det går inte att måla, inte att klyva ved, inte att ta nån promenad och inne har vi inte så mycket att göra direkt. Så denna dag kommer att bli seg, men jag tror inte lika seg som gårdagen för den var ju bara för hemsk. Bestämde man sig för att gå ut så började det regna och gick man då in så kom solen, man blev inte klok påt. Men en promenad fick vi ju iaf och jag hoppas på att kunna ta en liten en idag oxå men det lär vi ju se senare om regnet vill ge sig eller inte.

Imorgon så bär det av till BVC med Ronja för vikt och längd och jag hoppas att hon har lagt på sig lite så dant som hon äter och jag hoppas att hon snart kan väga så pass mycket att hon sant kan sitta i babysittern och selen så man inte behöver gå och bära på henne hela tiden, visst att det är mysigt att gå och bära på henne men det tycker inte ryggen efter ett tag. Och lägga henne i insatsen hur kul är det att ligga på golvet och ställer man insatsen i soffan så blir det för trångt.

Ja mycker gnäll blev det i detta inlägg och jag ber så jättemycket om ursäkt men så är det en sån här dag då regnet står som spön i backen.

Ne får hoppas på bättre väder frammåt kvällen och till morgondagen, gör nog ett inlägg i morgon när vi vet lite om hur det står till med lilltjejan.

På återseende...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0