Ett år äldre!!!

Jaha då har man blivit ett år äldre då och det hände den 24 januari...

Det blev en lyckad födelsedag tycker ja, firade mig på lördagen ist för på söndagen iom att T fyller den 23:e så passade det bra att man firade på samma dag och så.

Det blev nästan fullt hus här men det va trevligt med folket här. Det va mamma och lillebror som kom och lilla syster med lilla Alice, sen kom Ts föräldrar och min kusin med partner och sist men inte minst min bästa kompis som är helt underbar:)

Vi bjöd på kaffe och hembakd tårta och trevligt sällskap förståss:)

Sen på kvällen efter att alla hade åkt utom M så spelade vi lite Wii och M vann väl förståss över oss så nästa gång han kommer så ska ja banne mig ha revanch;)

Det va allt för denna gången..

Pöss & kram

Ja ha vad gör man??

Jaa vad gör man när man inte har nått jobb att gå till??

Ja man söker ju jobb förstås men när det inte finns så mycket att söka så är det ju inte så lätt att söka nåt heller. Men ja har sökt två jobb hittils och så ska ja söka några till som ja har bestämmt sedan tidigare att ja skulle söka till sen får vi se. Man måste ju söka jobb oavsätt om man vill eller inte när man är inskriven på AF så har ju inget val, men det är ju svårt att söka jobb när man inte har kvalifikationerna till vissa jobb då känns det ganska meningslöst att söka men ändå..

Jag är inte en sån som bara sitter och rullar tummar om ni tror det men har väldigt svårt att veta vad som skullle passa mig, men det löser sig säkert..

Det var allt för denna gången..

Vad har hänt??

Ja det har hänt en hel del sen sist och ja börjar väl nånstans då...

Fredagen den 13 november får ja reda på att det företag som ja jobbar på har begärts i konkurs och det är inte kul:( Den 18/12 var min sista arbetsdag och det firades med ett besök på Bishop Arms med gamla arbetskollegorna. Så nu är man arbetssökande och har garantilön fram till 28/3 men söker jobb från och med 21/12.

Ja det va lite iaf mer kommer men fick total hjärnsläpp vet inte vad ja ska skriva nu:s

Pöss och kram

Lääänge sedan ja uppdatera... Sorry:s

Har hänt en del sen sist ja skrev & ja ska uppdatera men inte idag. Jag kommer att göra en ordentlig uppdatering i veckan det lovar ja men tills dess så får ni ha tålamod helt enkelt...

Ha de gött

Pöss & kram

RSS 2.0