Ronja 1 år idag!!!

Ja nu har lilla bus Ronja fyllt 1 år, och hon känns faktiskt som att hon är äldre men ändå naggande god...

Dagen startades med att fortsätta städa och sen så var det dags att göra sig iordning för sen kom folket...
Dom som kom var Mormor, morfar,morbror Henrik, morbror Christian, Maria, farmor och farfar. Moster Josefine och Samuel är ju i norrland i Boden tror jag att det var och fiskar och umgås med vänner så dom kunde inte komma idag men dom var i fredags och grattade och då fick Ronja en svart och rosa ryggsäck att ha på dagis. Och när farbror Fredrik, Anna-Clara och kusin Linnea var här så fick ju Ronja en för tidig födelsedagspresent då med för dom kunde inte komma hit dom heller idag och då fick Ronja en sån där kub med runda, fyrkantiga och trekantiga saker att lägga i rätt hål och den leker hon med massor fast dock utan lock för det är ju bara ivägen... Dom som kom först var farmor och farfar som hade en tyghäst med sig som Ronja kunde sitta på och som både gnäggar, frustar, låter som att den galopperar och svänger på svansen, den tyckte Robin var jättekul så han ville ha en sån han oxå fast sen kom det fram att han gärna vill ha en riktig som han kan sitta på, så vi får väl snart gå ner till Bettan i Borleja och fråga om han får rida på shettisen där nån gång. Mer av farmor och farfar fick hon en kammoklänning med en rosa tröja till jättetuff. Av mormor och morfar fick hon en dockvagn med tillhörande docka och av morbror Henrik fick hon två små dockor jättesöta, tyvärr så var ju dockvagnen lite för stor för Ronja just nu så den tog Robin och det blir ett väldans liv om man säger att han inte får ha den, så han får väl det tills Ronja kan använda den själv till sina dockor. Av Christian och Maria fick hon en pyamas som var jättesöt och ett joggingset som var jättegulligt och det blir kanon att ha på dagis sen när hon börjar.

Här kommer några bilder från kalaset...

Här är Ronjas tårta som jag gjort till henne, vet inte om det syns så bra men det är vit grädde på toppen och rosa grädde på kankten och sen är det hjärtströssel på kanten...


Här är hästen som Ronja fick...


Sista veckan nu att vara ledig sen börjar allvaret igen med jobb, jobb, och åter jobb... Ser ut som att jag börjar att jobba kväll men inget är säkert förren det är dags... Dock så är det skönt att det är kväll tills Ronja börjar dagis sen så ser det ju ut som att det blir dagtid ett bra tag framöver... Skönt!!!

Ne nu ska jag snart sova...

Najt najt alla glada..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0