Första natten ensam!

Gick faktiskt ganska bra.
Ronja somnade vid ca 21 och Robin ca en timma senare i sin säng, jag hade frågat honom innan vi gick och lade honom vart han ville sova om han ville sova i mamma och pappas säng eller i sin säng och då ville han sova i mamma och pappas säng men när vi väl kommit upp för trappen så blev det hans rum och där sov han hela natten. Han ropade bara på Tomas en gång och det var för att han hade tappat nappen och inte hittade den sen somnade han om. Ronja vaknade första gången och ville ha mat vid ca 00,00 och andra gången ca 03,00 och vaknade sedan en sista gång för natten vid ca 05,00 och då fick hon ligga kvar i vår säng annars så sov hon i sin säng hela natten, hon är så ducktig vår lilla tös. Och hon tar till och med nappen nu äntligen så nu slipper vi att stå med lillfingret i munnen på henne halva nätterna och det är skönt.

Det hade gått bra för Tomas att köra och jobba, men det var tydligen inget jippi jobb men det funkade iaf tills han får nåt annat vilket blir snart hoppas vi.

Ne nu ska jag gå och fixa iordning Robins kläder för dagis i morron, vid 06,30 kommer farmor och farfar och hämtar honom så då måste han vara klädd och klar.

Det var nog allt för denna gången.

På återseende i morrn.

En liten påminnelse: i månadsskiftet så kommer denna blogg att bli skyddad så vill du ha inloggningsuppgifterna så lämna ett meddelande med mail i kommentarerna så skickar jag det till dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0